Számos módja annak, hogy amuletteket készítsen, hogy saját kezűleg vonzza a gazdagságot

Nincs olyan ember a modern világban, aki ne álmodozna további pénzről. Ennek érdekében sokan készek nagyon keményen dolgozni, de ennek ellenére gyakran kiderül, hogy ez nem elég. Ebben az esetben a gazdagság talizmánja segíthet: segítségével pénztárcájába vonzhatja a szükséges összeget, és beteljesítheti régi álmát.

Számos mód garantálja a pénz hozzáadását. A leghatékonyabb a saját gazdagsági amulett létrehozása, amely vonzza a bankjegyeket és az érméket.

érme a szerencse amulettjeként

Egy ilyen talizmán minden esetben hatékony lesz: ha saját kezűleg készíti el, vagy kész dolgot vásárol. De mindenesetre el kell végeznie egy bizonyos mágikus műveletet egy ilyen amuletten a gazdagság érdekében.

Egyszerű módja a fiat pénznek

A legnépszerűbb és leghatékonyabb pénzes amulett a fiat érme vagy bankjegy. Elég, ha egy ilyen talizmánt tart a pénztárcájában, és nem költi el, hogy új pénzügyeket vonzzon az Ön számára.

Egy ilyen amulettet saját kezűleg készítenek, és ennek számos módja van. A következő módszer lesz a legegyszerűbb és leginkább hozzáférhető: a kellemes körülmények között kapott bankjegyet vagy érmét egy éjszakára a holdfénybe kell helyezni, majd tárolni, és nem a pénztárcája külön zsebében kell elkölteni. Meg kell jegyezni, hogy a hold időszakának, amely erővel ruházza fel a fiat érmét, a bolygó növekedésére kell esnie.

A legjobb, ha nem kis érmét, hanem meglehetősen nagy címletű bankjegyet választunk, mivel ebben az esetben a hasonlatossághoz vonzás szabálya érvényes. Ez azt jelenti, hogy ha van egy kis címletű bankjegye fiat érme formájában, akkor ne számítson nagy haszonra.

A bankjegyet szimbolikus jelentéssel kell kiválasztani, ami a legfontosabb, hogy ne keltsen kellemetlen asszociációkat: jó, ha az első fizetéséből vesz egy ilyen fiat érmét, vagy egy új vállalkozás nyereségeként kapja meg.

pénztárca és annak pénzért való összeesküvése

A fiat érme elkészítésének legfontosabb szabálya az lesz, hogy ne költsd mindennapi kiadásokra, hiszen a pénztárcádból származó varázserő is jár vele.

pénzrúna

A rovásírásos szimbólumok közül a Feu jel, amely felelős tulajdonosa anyagi jólétéért. Egy ilyen amulett nemcsak pénzt vonz, hanem magánál is tarthat, ezért különösen alkalmas a pazarlásra hajlamos emberek számára.

Ha folyamatosan használ egy ilyen rovásírásos jelet, akkor jelentősen növelje tőkéjét: úgy tűnik, van egy további érzése, amely meghatározhatja, hogyan és hol szerezheti meg a maximális profitot. Emiatt egy ilyen amulettre nagy a kereslet az üzletemberek és az üzletemberek körében.

rúna, mint a szerencse talizmánja

Ahhoz, hogy egy ilyen varázslatos pénzrúna az Ön amulettjévé váljon, elég, ha felteszi a képét a pénztárcájára vagy más helyre, ahol megtakarításait tárolja. Ezen túlmenően, nagyon hatékony az a döntés, hogy szimbólumot helyez el arra a tárgyra, amellyel bevételének nagy részét megszerzi: például számítógépre, telefonra vagy egyszerűen egy asztali felületre.

Rúna alkalmazásakor nem szükséges bizonyos szavakat elolvasni, csak forduljon az amuletthez saját szavaival, és kérje meg a szükségeseket. Magának az amulettnek mindig kéznél kell lennie, és rendszeresen forduljon hozzá segítségért, egyszerűen a jel simogatásával.

pénzes zsák

Ez a saját készítésű amulett segít gazdagságot és bőséget vonzani otthonába, valamint segít megoldani a sürgető pénzügyi problémákat.

A helyes elkészítéshez elegendő előre felszerelni az ilyen elemeket:

  • Természetes anyagból készült kis szövettáska. Egy darab vászonszövetből nagyon egyszerű saját kezűleg is hasonlót készíteni.
  • Különféle címletű és színű érmék, de mindig azok, amelyek jelenleg forgalomban vannak az Ön régiójában. Vagyis csak abban a pénznemben, amelyben további nyereséget szeretne kapni.
  • Természetes eukaliptusz olaj.

A pénzamulett létrehozásának folyamata során gondosan meg kell kenni minden egyes kiválasztott érmét eukaliptuszolajjal, miközben kimondja a következő varázsszavakat:

– Kopekkáról kopeckára, nikkelről nikkelre, ötven dollárról ötven dollárra, rubelről rubelre, aranydarabról aranyra, mindezt az udvarra.

Ha a táskája tele van ilyen elbűvölő pénzérmékkel, gondosan kösse be a nyakánál, és tegye biztonságos rejtekhelyre, ahol idegenek nem találhatják meg. Ezenkívül egy ilyen helyet a ház északi oldalán kell kiválasztani.

érméket szerencsebűvöletként

Ettől a pillanattól kezdve minden lehetséges anyagi vagyon, amelyre annyira szüksége van, vonzódni kezd otthonához. Időnként vegye ki a táskát, és köszönje meg neki a gondoskodását, és ha szükséges, kérjen új segítséget. De az ilyen műveleteket privátban kell megtenni.

Erős pénz amulett

Ennek a rítusnak a segítségével egy nagyon erős amulettet készíthet, amely nemcsak a szükséges pénzösszeg megszerzésében segít, hanem megtanít arra is, hogy vigyázzon a már meglévőkre. Ezt a rituálét meglehetősen egyszerűen hajtják végre, de némi előkészületet igényel.

Először is ki kell választania a megfelelő napot egy ilyen amulett elkészítéséhez: akkor lesz a legnagyobb ereje, ha csütörtökön hajtja végre a szertartást a következő hónap hátterében. A mai napig a következő dolgokkal kell készletezni:

  • Zöld viaszgyertya.
  • Új piros terítő.
  • Egy kis szövetszalvéta is zöld, mindig négyzet alakú.
  • Egy rubel címletű érme.
  • Az eukaliptuszfa friss levele.
  • Egy kis természetes bergamott olaj.

Amikor ezek a tárgyak már a keze ügyében vannak, meg kell várnia a kitűzött napot, és pontosan éjfélkor meg kell gyújtania az előkészített gyertyát egy üres szobában. A szobában egyedül kell lennie, és az asztalt először le kell fedni egy új, piros terítővel.

égő gyertya és pénz varázslat

Most tegyél magad elé egy négyzet alakú zöld szövetdarabot és egy előkészített érmét. Meg kell alkalmazni egy kis bergamott olajat, és tedd egy levél eukaliptusz. Gondosan nézze meg a varázsérmét, kérdezze meg vagy képzelje el, mennyi pénzre van szüksége minden problémájának megoldásához. Ezután helyezze át az érmével ellátott lapot a zöld szalvétára, és mondja ki a következő szavakat:

"Megkapom a pénzt, úgy lesz, ahogy akarom! ".

Most óvatosan be kell csomagolnia magát az anyagot úgy, hogy az érme és a levél bele legyen csomagolva. Ennek a varázslatos tárgynak mindig el kell kísérnie, a legjobb, ha a pénztárcájába teszi.

DIY pénzszalag

Annak érdekében, hogy a szükséges mennyiségű pénzt magához vonzza, szokatlan amulettet készíthet saját kezével. Létrehozásához vásárolja meg a következő elemeket:

  • Piros selyem szalag.
  • Zöld gyapjúszál.
  • Új varrótű.
  • Egyházi gyertya.

Az amulett elkészítésének rituáléját csak teliholdkor kell elvégezni, pontosan éjjel tizenkét órakor. Ehhez gyújtson meg egy gyertyát, tegye az asztalra, és kezdje el óvatosan varrni a piros szalagot a teljes hosszában zöld cérnával. Minden egyes öltéshez ezeket a varázsszavakat kell kísérni:

„Piros szalagot varrok, szerencsét és szerencsét varrok magamnak. Ahogy most lesz egy szál a szalagon, úgy a szerencse és a szerencse rajtam lesz!

Amint a szalagot teljes hosszában összevarrták, tépje le a cérnát, és kösse meg a laza végeket erős csomóval, és a műveleteket a következő mondattal kísérje:

– Így lesz!

Az ilyen amulettet mindig magával kell vinni, hogy idegenek ne lássák. Rendszeresen vegye a kezébe, és ismételje meg magának a szükséges mennyiséget, és amikor a terve teljesül, ne felejtse el megköszönni a gazdagság talizmánjának segítségét. Megteheti a saját szavaival.